Penne gratinate cu sunca,ciuperci,cascaval si sos de rosii

de CameliaR in Penne, 17 Sep 2015 | 15443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste penne
  • 500 ml sos de rosii
  • 200 g ciuperci
  • 150 g sunca
  • 200 g cascaval ras sau mozzarella rasa
  • ulei de masline
  • 1 lingura condimente pentru paste(busuioc,oregano)
  • sare si piper negru
  • 1 ceapa si 1 ardei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne gratinate cu sunca,ciuperci,cascaval si sos de rosii:

Pentru inceput fierbem pastele penne al dente conform instructiiunilor de pe ambalaj.Apoi le scurgem bine si le punem intr-un castron mai mare.Intr-o tigaie punem ciupercile,ardeiul si ceapa tocate feliute subtiri si le lasam cam 5-6 minute ca sa se inmoaie. Apoi amestecam compozitia cu pastele,adaugam sunculita ,jumatate din sosul de rosii si cascavalul ras sau mozzarella,condimentele,piperul negru si sarea dupa gust.Amestecam compozitia pana se omogenizeaza.Apoi ungem tava de copt cu ulei de masline si adaugam compozitia.Se toarna uniform peste paste restul de sos de rosii,cascavalul si mozzarella.Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 30-40 minute pana cand cascavalul prinde o crusta rumena. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gratinate cu sunca,ciuperci,cascaval si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

19.09.2015, 20:39

Grozave, o bunatate!

Alina ElenaVintila 1

08.02.2017, 10:49

Pentru cate portii sunt cantitatile date?

CameliaR 1

08.02.2017, 16:45

4 persoane.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval