Penne la cuptor

de Alina26 in Penne, 15 Ian 2014 | 12782 vizualizari

 

Dintre toate pastele facute la cuptor,asta e cea mai buna si imi place cel mai mult.E favorita mea.

 

INGREDIENTE

  • 350g pasta(penne)
  • 200g sunca de praga(prosciutto cotto)
  • 200g caizer
  • 100g parmezan ras
  • 500g ciuperci champignons
  • 300g sos de rosii
  • 3 mozzarele
  • 3 lg ulei e masline
  • 100g mazare congelata
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor:

1.Am fiert pasta dupa instructiunile de pe ambalaj,am lasat la scurs si la racit.

2.Am prajit bine caizerul,pe care l-am taiat cubulete.L-am scos cu o paleta si am pus ciupercile cu putina sare,pe care le-am curatat,spalat si le-am taiat in doua sau in patru.Am lasat sa se prajeasca putin.

3.Am taiat mozzarela cubulete,sunca tot cubulte si le-am pus intr-un bol impreuna pasta,ciupercile,caizarul,sosul de rosii,mazarea congelata,jumatate de parmezan,oregano,busuioc,sare si piper si am mestecat bine.Am pus totul intr-o tava si am presarat restul de parmezan.

4.Am incins cuptorul la 200°.Am dat tava la cuptor pentru 20-30 de minute pana s-a rumenit putin.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi cascaval in loc de mozzarella sau chiar mai multe tipuri de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci