Pepene galben cu burata

de Catalina L in Salate, 9 Oct 2016 | 3068 vizualizari

 

O reteta delicioasa cu 3 produse de exceptie: branza burata, otet balsamic de Modena si pepene galben (melon). Viva Italia ! 
Burrata este o branza proaspata preparata intr-un mod absolut unic.
De fapt, este un invelis de branza tip mozzarella cu o inima de smantana, amestec cunoscut in italiana ca “pasta filata”.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/pepene-galben-cu-burata.html
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 1 burrata (200 g)
  • piper proaspat macinat
  • otet balsamique de Modena
  • busuioc proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepene galben cu burata:

Taiati penele galben in 2 si goliti-l de seminte.

Taiati branza burata in 2 si umpleti cu fiecare parte jumatatile de melon.

Varsati deasupra 1-2 linguri de otet balsamic si presarati piper prospat macinat.

Decorati cu foi de busuioc proaspete si serviti imediat.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene galben cu burata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

10.10.2016, 08:31

Interesant!

anca_rm 1

10.10.2016, 09:19

mihaelar63 1

11.10.2016, 08:38

O gustare sanatoasa plina de arome

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza murata