Pepperoni pizza bites

de Corinuta in Pizza, 5 Feb 2015 | 53664 vizualizari

 

Sau bucati de pizza cu salam peperoni si branza. Pe cuvant va spun, trebuie sa incercati macar o data: se topesc in gura nu alta, iti vine sa le mananci fierbiti!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de pizza - cumparat sau facut in casa
  • 100 g salam pepperoni feliat subtire
  • 150 g branza mozarella uscata sau camembert am folosit eu
  • ulei pentru uns tava
  • 1 lingurita amestec ierburi italienesti
  • 1 lingura parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepperoni pizza bites:

Se intinde aluatul uniform si se taie in patratele de 5x5 cm. Pe fiecare bucata asezam o felie de salam pepperoni, un cubulet de branza si acoperim cu alta felie de salam (sa nu faceti cu mozarella din aceia care se tine in apa, mai bine o branza uscata gen cas, eu am folosit camembert asta am gasit la indemana). Luam bucata de aluat in mana stanga si cu dreapta unim colturile aluatului, avand grija ca branza sa ramana acoperita de salam. 

Pachetelele astfel obtinute le punem intr-o tava ceramica unsa cu ulei, unele langa altele, pana umplem tava. Le ungem si deasupra cu putin ulei, le acoperim si le lasam la dospit 10-15 minute. Intre timp preincalzim cuptorul la 200 de grade.

Presaram peste pachetelele noastre ierburile italienesti, apoi le dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumenesc usor. In ultimele 5 minute, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra parmezanul ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepperoni pizza bites" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Corinuta 1

06.02.2015, 20:30

Multumesc Gabytz! Mie tare mi-au placut, salamul e un pic picant, iar branza aia topitaaaaa......am mancat vreo 3 fierbinti, apoi am zis stop, ca mi se face rau

dilaila 1

06.02.2015, 22:46

multumesc mult corinuta pt raspuns. si pt. film

Corinuta 1

08.02.2015, 20:22

Cu mare drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza picanta cu blat Alka Pizza Casei