Pernute din mamaliga ramasa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2013 | 7798 vizualizari

 

stiti deja ca nu aruncam mamaliga veche de o zi.Iata o alta idee despre ce putem face cu ea-pernute crocante pt.rontait la televizor

 

INGREDIENTE

  • mamaliga rece de a doua zi;
  • faina in cantitate aproximativ egala cu mamaliga
  • ulei pt.prajit
  • 2 linguri branza rasa sarata si tare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute din mamaliga ramasa:

Mamaliga rece, am amestecat-o cu faina si putina branza rasa din aceea foarte tare si sarata si apoi am framanatat la ea pana ce a iesit un aluat nelipicios. Intr-un minut a fost gata toata operatiunea. Am intins subtire o foaie si am decupat triunghiuri. Am incins putin ulei in tigaie si am fript triunghiurile .Ele se umfla singurele si se fac pernite. Se intorc pe ambele parti. Se rontaie cu multa placere in fata Tv :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute din mamaliga ramasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Merisor 1

27.01.2013, 14:55

Ce interesant! Tocmai ce am avut mamaliguta la dejun si nu stiam ce sa fac cu restul

epurasha2bb 1

27.01.2013, 16:52

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:43

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta de mamaliguta cu branza