Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza

de Catalina L in Peste, 15 Iun 2018 | 3205 vizualizari

 

O reteta portugheza, foarte usor de facut.
Sezonul rosiilor frumoase se apropie, il puteti face cu rosii proaspete, eu aveam inca sos de rosii facut de casa - reteta aici.
O reteta pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 ! 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/peste-alb-cu-sos-de-rosii-la-cuptor.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • 750 g de fileu de peste alb putin gras
  • 400 g sos de rosii de casa sau 6 rosii proaspete sau 1 conserva de 400 g cu rosii intregi
  • 5 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
  • 10 cl de ulei de masline
  • 5 cl de vin alb
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puneti pestele intr-o tava pentru cuptor. Condimentati cu sare si piper. Depuneti deasupra sosul de rosii.

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Puneti-le peste sosul de rosii. Decorati cu lamele de ardei rosu.

Turnati vinul si uleiul peste peste.

Dati la cuptor timp de 20 minute.

Serviti cu orez natur. Este delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde