Peste alb si creveti cu sos soia

de Catalina L in Peste, 30 Iun 2018 | 2917 vizualizari

 

O mancare rapida si simpla, copiilor si nu numai le va place foarte mult.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/peste-alb-si-creveti-cu-sos-soia.html

 

INGREDIENTE

  • 180 g fileu de peste alb (Corvina Rex peste putin gras)
  • 150 g creveti bio curatati
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura faina
  • 2 cartofi mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos soia
  • 1 ceapa
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb si creveti cu sos soia:

Curatati cartofii, taiati-i in 2 si puneti-i la fiert in apa cu sare.

Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.

Tocati marunt ghimbirul si usturoiul curatat.

Sautati gimbirul si usturoiul intr-o tigaie in uleiul cald.

Taiati pestele bucati, puneti sare si piper si dati-l usor prin faina.

Gatiti pestele pe ambele parti - in jur de 5 minute pe fiecare parte.

Scoateti pestele si dati deoparte.

Adaugati crevetii, morcovul, amestecati si puneti piper si sosul de soia.

Rumeniti crevetii cateva minute, puneti pestele si rumeniti impreuna 2 minute. Este gata.

Puneti in fiecare farfurie 3-4 bucati de peste, creveti si acompaniati cu un cartof natur.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb si creveti cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chefal cu legume