Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 4328 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 1:30 min, program “high”, complexitate medie)

 

INGREDIENTE

  • File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
  • Fresh de la o lamaie mica
  • Miere – 2 lingurite
  • Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
  • Patrunjel – ½ legatura
  • Marar – ½ legatura
  • Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 

  • Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;

  • Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;

  • Toaca patrunjelul si mararul marunt;

  • Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;

  • Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;

  • Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;

  • Scoate file-urile din slow cooker Crock-Pot si spala vasul de aluminiu;

  • Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:51

Bun

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:24

mihaelar63 1

14.12.2015, 16:26

Imi place primul rand de la preparare : Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii; ))) merge la favo. Totusi nu cred ca trebuie sa terorizam pestele cu 90 minute De preparare

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot