Peste cu legume inabusite

de marcela1979 in Peste, 27 Feb 2013 | 3909 vizualizari

 

Sanatos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de merlucius
  • o punga legume mexicane 400 gr
  • 1 buc brocoli
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume inabusite:

Pestele se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei de masline, se aseaza pestele si se pun si 100 ml apa. Se pune pe foc la foc mic si se acopera cu un capac si se lasa sa se inabuse.

Intre timp intr-o alta tigaie se pune 1 lingura de ulei ,se adauga legumele mexicane si se pune o cana de apa ,se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Cand legumele sunt aproape gata se pune brocoli rupt in buchetele si se mai lasa sa se inabuse si brocoli.

Cand sunt gata toate se serveste cald pestele cu legume. Cine vrea poate sa si puna si zeama de lamaie peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume inabusite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

27.02.2013, 09:41

Eu renunt la legume....

Satisfyyourcravings 1

27.02.2013, 09:48

Îmi place peștele!

Rocsi 1

27.02.2013, 11:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de legume