Peste din Marea Nordului facut pane

de Constelatialeu in Peste, 18 Aug 2013 | 3785 vizualizari

 

Azi,ziua de gratie 18 august 2013 am iesit la pescuit,singurul si unicul peste care mai era in mare l-a prins leutul nostru Cristian,cred ca restul de pesti erau plecati la vreo petrecere.....Este un peste care seamana cu codul,se numeste Torsk.....

 

INGREDIENTE

  • 1 peste ( ca atat am prins)
  • 2 oua
  • 30 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste din Marea Nordului facut pane:

Se prinde pestele, se curata foarte bine de solzi, se taie pe burta si se scot maruntaiele, apoi cu o foarfeca taiem aripioarele, ii scoatem sira spinarii si-l portionam, au iesit 7 bucatele. Inainte sa-l taiem il invelim intr-un servetel care sa absoarba apa. Pregatim apoi ouale cu sare, piper si faina, trecem bucatele de peste prin faina apoi prin amestecul de ou si le punem la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se intorc de o parte pe alta, se servesc cu feliute de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste din Marea Nordului facut pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kukibella 1

19.08.2013, 15:27

Lia_ 1

19.08.2013, 21:38

bun si poze frumoase

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste pane cu cartofi la cuptor