Peste impachetat

de elenita in Peste, 27 Sep 2012 | 3368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de peşte
  • 200 g felii subţiri de bacon sau şuncă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • Sosul
  • 100 ml ulei
  • 100 ml sifon
  • zeama unei lămâi,
  • piper şi sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste impachetat:

Ungem fileurile cu ulei, apoi înfăşurăm peşte în feliile subţiri de bacon sau şuncă şi le aşezăm într-o formă termorezistentă unsă cu puţin ulei. Stropim cu zeamă de lămâie, acoperim cu folie de aluminiu şi dăm la cuptor pentru circa 15-20 minute, scoatem folia şi lăsăm să se rumenească 5-6 minute.

Pentru sos: turnăm sifonul în mixer, adăugăm uleiul, sarea şi piperul după gust, zeama de lămâie şi amestecăm până capătă aspectul de sos. La final aşezăm peştele pe un pat de frunze verzi de praz pentru decor şi asezonăm peştele cu sosul făcut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste impachetat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

29.09.2012, 09:02

cosraz 1

04.10.2012, 20:52

voturi reteta: 11.delicios

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:28

LIKE

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dorada cu bacon la cuptor