Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Se incalzeste gratarul/ tigaia grill, la foc mare.
Se ung bucatile de peste cu ulei si se presara cu sare si piper. Se gatesc pe gratar 8-10 minute, in functie de grosime, intorcandu-le la jumatatea timpului.
Pentru piureul de fasole, se incalzeste uleiul intr-o cratita si se gateste usturoiul pisat timp de 1 minut. Se adauga fasolea, sucul de lamaie, cimbrul si 2 linguri de apa. Se incalzeste amestecul timp de cateva minute, apoi se transforma in piure cu ajutorul unui blender.
Pentru sosul cald, se amesteca toate ingredientele pentru sos intr-o tigaie si se incalzeste usor, la foc mic.
Se servesc bucatile de peste cu piure si sosul cald, turnat deasupra.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult