Peste pane

de adry88 in Peste, 5 Oct 2011 | 5742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de peste
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Se spala pestele, se sterge cu un prosop curat. Se curata usturoiul si se piseaza

Ouale se bat bine si se adauga ingredientele, apoi amestecam bine sa nu faca faina cocoloase.

Trecem pestele prin ou si prajim in baie de ulei incins, pe ambele parti

Scoatem pe servetele absorbante

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Zambareata 1

21.12.2011, 14:56

vreau covrigi,vreau covrigi,vreau covrigi...daca nu imi dai fac grevatare bine arata,bravoooo

Zambareata 1

21.12.2011, 14:56

loooooooolam gresit reteta

Zambareata 1

21.12.2011, 14:57

dar vreau si peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie