Peste Tilapia la cuptor cu legume

de mamaieelena in Peste, 22 Aug 2013 | 7129 vizualizari

 

Pestele un deliciu culinar; este prima data cand mananc acest soi de peste si ca o concluzie tot la somon raman daca e sa fie ceva deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de peste Tilapia 600g
  • 4 rosii mici
  • 1 ceapa
  • 2 cm ghimbir proaspat
  • 100ml.vin alb
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste Tilapia la cuptor cu legume:

Pestele curatat si condimentat.

Se cresteaza fileurile si pe o parte si pe cealalta, dedesubt se pun felii de rosii , 1/2 de ceapa feliata si ghimbir tocat fin.

Deasupra deasemeni restul de ceapa feliata si rosii mici taiate jumatati,vinul si un strop de apa dupa care se da la cuptor pana se rumeneste un pic deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Tilapia la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv la cuptor