Pestisor cu Miez de lapte

de amalia01 in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 2129 vizualizari

 

O combinatie potrivita pentru dupa o plimabare lunga.

 

INGREDIENTE

  • o felie de paine
  • un galbenus de ou fiert
  • o lingurita de pate' de pui
  • o felie de Miez de lapte Delaco
  • o feliuta de maslina
  • cateva feliute de gogosar rosu
  • 3 fire de marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisor cu Miez de lapte:

- felia de paine se taie in forma de pestisor

- galbenusul de ou se sfarama cu furculita si se omogenizeaza cu pateul

- se unge paine cu amestecul obtinut

- felia de miez de lapte se aseaza pe capul pestisorului

- se face un ochisor din maslina, gura si solzii din gogosar si codita din marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisor cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne