Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2015 | 12004 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata nu prea grasa de piept de porc
  • 1 legatura ceapa + usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia, cimbru, usturoi, sare, piper
  • 4 cartofi noi mai mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu cartofi noi la cuptor:

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate.

Se adauga boia, ulei, condimente, sare, piper, verdeata. Puneti deasupra feliile de carne si dati tava la cuptor pentru o ora.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Daca nu este destul de frageda carnea, puteti sa o stropiti cu 50 ml vin si mai dati vasul la cuptor pentru inca 10 minute la foc foarte mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu varza dulce