Piept de pui condimentat

de Bunica in Pui, 6 Iul 2014 | 2221 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta ii multumesc bucatarasului nadea68!Multumesc mult,draga mea!>:D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 100 ml. lapte dulce
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)

  • chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui condimentat:

Pieptul de pui se spala,sterge cu un servetel absorbant si feliaza.

Fiecare felie se condimenteaza dupa dorinta.

Se ia o tigaie antiaderenta si pui uleiul la incins.

In uleiul incins se pun cateii de usturoi zdrobiti calindu-se usor.

Pune pieptul de pui lasandu-l la prajit cate 1 minut pe fiecare parte.

Cand au prins o culoare frumoasa ,adauga laptele si fierbe cel mult 5 minute(pana la evaporarea laptelui).

Se serveste cu salata dorita.Eu l-am servit cu salata de ardei copt.

TIPS-URI

1

Uleiul nu se lasa la incins pana la fumegare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui condimentat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 20:28

Delicios!

MOKUSKA 1

06.07.2014, 20:47

Ce bunătate

dantes 1

11.07.2014, 09:19

Foarte bun!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui a la Crapaudine