Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican

de Andra_Constantinescu in Pui, 19 Mar 2017 | 6731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de pui
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 1 kg ciuperci champignon
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin busuioc uscat
  • 300 g amestec de legume mexicane congelate
  • 1 legatura de marar
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, se caleste intr-un wok cu ulei, dupa care se da deoparte.

Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se caleste in uleiul ramas de la pieptul de pui.

Ciupercile se spala, se feliaza si se adauga peste ceapa impreuna cu putina sare, putin piper negru macinat si putin busuioc uscat. Dupa ce ciupercile isi lasa putina zeama, se adauga carnea si legumele mexicane si se fierb la foc mic, acoperite cu un capac. La final, se adauga mararul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor