Piept de pui cu legume mexicane

de Dea_Dea in Pui, 15 Apr 2013 | 16800 vizualizari

 

un pranz usor si delicios!!

 

INGREDIENTE

  • o punga de legume mexicane congelate
  • jumate de piept de pui
  • 150 ml apa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume mexicane:

Legumele se lasa la dezghetat .

Dupa ce se dezgheata se pun in cratita se adauga pieptul de pui taiat bucati , se pune apa si se lasa la fiert cam 30 min , pana scade apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

babi5 1

15.04.2013, 21:15

Buna !!!

Dea_Dea 1

15.04.2013, 21:20

Monica nici unul , doar asta canta Cleme

Dea_Dea 1

15.04.2013, 21:20

Multumesc dragilor!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pranz de vara