Piept de pui cu taitei de orez

de elena1988 in Pui, 27 Mai 2011 | 9998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic,
  • taitei de orez,
  • sos de soia,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • zeama de la 1 lamaie,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 morcov,
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu taitei de orez:

Pieptul de pui il taiem in fasiute subtiri si il punem la marinat in zeama de lamaie, ulei si sos de soia, timp de 1 ora. 

Ttaiteii de orez ii fierbem in apa cam 5-8 minute, ii scoatem si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Ppieptul de pui il punem intr-o tigaie cu tot cu marinata in care a fost si lasam asa in tigaia pana scade zeama si nu mai ramane nimic. Punem si legumele taiate julien si mai lasam 10 minute apoi punem intr-o farfurie taiteii, puiul si legumele si stropim cu sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu salvie