Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~

de diaconta in Pui, 9 Feb 2013 | 8118 vizualizari

 

Probabil reţeta cu numărul 400 ar fi meritat ceva mai pompos,dar cum azi nu m-am simţit prea bine şi decisesem s-o las mai uşurel cu bucătăreala,am pregătit doar o mâncare simplă dar foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fără os
  • Sare,piper
  • 150 ml suc de roşii
  • 3 caţei de usturoi
  • Rozmarin verde
  • Ulei
  • 150 g brânza Feta
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smântâna
  • Ardei kapia rosu
  • Marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~:

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.

Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.

Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.

Am pus si rozmarin verde.

Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.

Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.

Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.

Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.

Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.

Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.

Poftă bună!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 19:14

felicitari si la cat mai multe retete

silvi0ara 1

11.02.2013, 20:29

Minunat,la cat mai multe retet.

loredanaaa 1

22.02.2013, 01:50

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui la cuptor