Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Probabil reţeta cu numărul 400 ar fi meritat ceva mai pompos,dar cum azi nu m-am simţit prea bine şi decisesem s-o las mai uşurel cu bucătăreala,am pregătit doar o mâncare simplă dar foarte bună.
Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.
Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.
Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.
Am pus si rozmarin verde.
Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.
Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.
Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.
Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.
Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.
Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.
Poftă bună!!!!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult