Piept de pui in sos tomat pe pat de mamaliguta

de adry88 in Mancaruri cu carne, 2 Aug 2011 | 3144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 200 ml rosii pasate
  • mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos tomat pe pat de mamaliguta:

Spalam carnea,o curatam  si o taiem bucati.

Punem ulei intr-o cratita adaugam usturoiul taiat si cand incepe sa se caleasca usturoiul adaugam bulionul,100 ml apa si rosiile .

Cand incepe sa fiarba,adaugam carnea,condimentam dupa  gust,adaugam si busuiocul,amestecam din cand in cand.

Noi am servit cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos tomat pe pat de mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

aziz 1

02.08.2011, 16:59

da de mai multe ori

Cris2711 1

02.08.2011, 17:59

ca este pe pat sau nu ,vreau si eu

Bunica 1

02.08.2011, 23:33

E si cu mamaligutaaaaa! Tare buna !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui