Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza

de Krystyan Trendy in Pui, 9 Dec 2013 | 4218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de telina fara frunze
  • 2 linguri de maioneza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza:

Pieptul de pui se spala,se taie felii , apoi se sareaza putin si se pune pe gratar.

Intre timp se curata legumele ,se spala ,apoi se dau pe razatoarea mica.

Punem legumele rase intr-un bol si amestecam cu putina sare si cu maioneza .

Cand pieptul este rumenit il asezam pe farfurie si servim alaturi de salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere