Piept de pui marinat la gratar

de MotanLaOale in Retete Delikat, 2 Iul 2018 | 1790 vizualizari

 

L-am marinat in amestec de noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschiulet de piept de pui
  • Condimente pentru pui Delikat
  • Boia de ardei iute Delikat
  • Boia de ardei dulce Delikat
  • Amestec de ierburi si boia Delikat
  • Oregano Delicat
  • Cimbrisor Delicat
  • Piper negru boabe Delicat, macinat
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat la gratar:

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.

Se usuca cu servetele absorbante, se bat putin cu ciocanul de snitele si se pun intr-un castron.  

Se presara cu sare si condimentele Delikat, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun bucatile de piept la fript.

Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.  

Eu le-am mancat cu piure si castraveti acri.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste