Piept de pui pe gratar

de corina241 in Pui, 5 Ian 2011 | 3387 vizualizari

 

Foarte usor de facut si de digerat;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 1 cescuta de orez
  • 1 lingura de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe gratar:

Carnea spalata se portioneaza si se bate usor pe o singura parte.

Pregatim o tigaie speciala pentru gratar,condimentam carnea si o punem la foc potrivit intorcand-o din cand in cand sa nu se arda.

Orezul il spalam bine in apa rece,iar apoi il punem intr-o craticioara cu putin ulei si-l lasam sa se inmoaie putin.

Stingem cu un putina apa,condimentam dupa gust cu sare si piper si-l mai lasam cca 7-8 minute la foc potrivit.

Servim carnea si orezul impreuna cu o salata sau orice doriti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie