Piept de purcel la tava

de babi5 in Porc, 9 Ian 2014 | 3769 vizualizari

 

Am dezghetat congelatorul azi de dimineata si am gasit printre altele si o bucata de piept de purcel, mai din toamna si am dat fuguta l-am feliat ,l-am condimentat l-am trintit inrt-o tava si gata cu el la cuptor .. ce a iesit veti vedea .. era bine incercat cu bere ca si coastele lui Cleo dar nu am avut .

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept purcel (cca .1 kg. )
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel la tava:

Am feliat pieptul de porc in felii mai grosute l-am  asezat intr-o tava l-am condimentat cu: sare ,piper si putina boia (pentru culoare).

Am  zdrobit cateii de usturoi ,apoi am adaugat un pahar de 200 ml apa (fara grasime fiindca lasa pieptul ).Am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul  incins la 200 grade .

Am  lasat 40 min.

Inainte cu 10 min. de a fi gata am luat  folia pentru a se rumeni frumos.

Gata taman bun pentru consum ..

TIPS-URI

1

Linga merge o garnitura de ce vreti voi:piure,varza calita,cartofi natur ,legume asortate ..

2

Muraturi sau salata merge bine

3

Si dupa, un pahar cu vin rosu demisec..

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (31)

babi5 1

30.04.2014, 18:24

Multumesc Mokuska

marcela1979 1

30.04.2014, 18:34

vai ce bun si cum salivez eu aici

babi5 1

30.04.2014, 20:12

Multumesc marcela 1979 chiar este bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu robiola si carne la cuptor