Piept de rata in vid

de Brindusa in Rata, 9 Feb 2011 | 10820 vizualizari

COMENTARII (31)

Rocsi 1

09.02.2011, 19:21

zaharia_mihaela2005 1

09.02.2011, 19:32

foarte interesant acest mod de prepararii a carnii

RuxyRux 1

09.02.2011, 19:34

Extraordinar arata si excelent modul de -l prepara

cismaru_nicoleta 1

09.02.2011, 19:45

Foarte interesant..in vid..cred ca e si mai aromat si mai gustos

gaby_duceag 1

09.02.2011, 19:51

Minunat arata!!!
Noroc ca nu mi-e foame

gaby_duceag 1

09.02.2011, 20:09

Auzi...numai tu puteai sa ai ataaaata rabdare)))

Mitinita 1

09.02.2011, 20:16

interesant gaby,asta nu-i fix pix de-al nostru aici trebe rabdare

lili 1

09.02.2011, 20:18

ela 1

09.02.2011, 20:22

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 20:46

bun bun

diaconta 1

09.02.2011, 20:48

foarte interesant si arata delicios

Brindusa 1

09.02.2011, 21:11

Multumesc pentru aprecieri

Brindusa 1

09.02.2011, 21:14

Gaby, Adina dupa cum ma stiti, mie imi plac retetele lungi si sofisticate. Nu-s sanatoasa la cap, recunosc

diaconta 1

09.02.2011, 21:21

adica ceva ce pui la cuptor si mergi la serviciu linistit in cazul in care muncesti program normal

gaby_duceag 1

09.02.2011, 21:28

))))))))))))))

elena1988 1

09.02.2011, 21:28

Teo 1

09.02.2011, 22:20

chiar ingenios !

LUK 1

09.02.2011, 23:08

interesant..

MIUTA 1

10.02.2011, 01:31

epurasha2bb 1

10.02.2011, 08:56

brandusa ca de obicei retete inedite si rezultatul minunat si irezistibil! interesanta sarea aia roz!

aziz 1

10.02.2011, 09:09

bei tu esti pericol declarat al ratelor pe care l-e ,,chinui,,la foc mic si cit mai indelungat super reteta cred ca se topeste in gura carnita dupa un asa timp de preparare si mai ales asa mod

DIANA B 1

10.02.2011, 09:35

Interesantaaaaaaaa

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:10

fooarte bun ,delicios

Brindusa 1

10.02.2011, 18:01

Dia, iti dai seama: pui mancarea la cuptor cand pleci dimineata la serviciu si cand te intorci ai masa gata. Ce sa-ti mai doresti mai mult?

Brindusa 1

10.02.2011, 18:03

Roberta, Sarea roz e de la Jamie O. Are si altele la fel de interesante.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rata cu portocale