Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

de susu in Pui, 4 Iul 2012 | 19536 vizualizari

COMENTARII (29)

babi5 1

24.02.2013, 04:57

Bun,bunut

getix 1

24.02.2013, 07:56

suuper! minunata ptr. o cina in familie, asa ca ma apuc si eu de gatit
scrie ca trebuie sa o las la rece pana a 2-a zi, este vreun impediment daca sta doar cateva ore ?

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 13:45

mmm..ce bine arata

susu 1

11.11.2013, 14:56

nu-i problema getix dar eu am vrut sa se lege bine rulada sa iasa frumoasa foc,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete din piept de pui cu garnitura de cartofi