Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

de susu in Pui, 4 Iul 2012 | 19507 vizualizari

 

reteta proprie

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de la un pui
  • 1 castravecior acru
  • 1 morcov
  • cativa ardei capia
  • mustar
  • kaizer
  • omleta
  • condimente
  • ulei de masline
  • putin unt
  • sucul ramas de la ardeii coptii (eu ii congelez cu tot cu zeama lor)
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt:

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza cu 1 lingurita curry, 1 lingurita boia dulce, piper, ulei de masline si putin sos de soia si se intinde cu pensula. Pe interior se unge cu mustar clasic, deasupra lui se pune pe toata suprafata ardeii copti desfacuti apoi omleta facuta din 3 oua cu marar, branza, masline si ceapa verde. Peste ei se adauga castraveciorul taiat cubulete, cateva felii de kaizer taiat bucati, morcovul cuburi si verdeata tocata. Se ruleaza usor, se imbraca in bacon si se strange cu sfoara. Se tine pana a doua zi la rece cand se trage la tigaie cu putin unt si ulei de masline ca sa prinda o crusta frumoasa deasupra.

Dupa ce am intors-o pe toate partile adaugam zeama de la ardeii coptii si mai lasam cateva minte. Se da apoi la cuptor cu zeama formata in tigaie si 1 ardei copt si se unge tot timpul cu zeama din tava.

Rulada se poate umple cu orice gasiti prin frigider. Se taie aproape rece pentru a-si pastra forma frumoasa. O puteti taia in felii rotunde sau o puteti taia oblic.

Cartofii se taie evantai, se condimenteaza, se stropesc cu un mujdei de usturoi facut cu ulei de masline si se dau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

getix 1

24.02.2013, 07:56

suuper! minunata ptr. o cina in familie, asa ca ma apuc si eu de gatit
scrie ca trebuie sa o las la rece pana a 2-a zi, este vreun impediment daca sta doar cateva ore ?

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 13:45

mmm..ce bine arata

susu 1

11.11.2013, 14:56

nu-i problema getix dar eu am vrut sa se lege bine rulada sa iasa frumoasa foc,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar