Pulpe de pui crocante

de adela1981 in Pui, 27 Mai 2012 | 4553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • sare, piper
  • boia de ardei iute
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • 100 gr pesmet din paine neagra
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui crocante:

Pulpele se fierb in apa cu sare, cca 20-30 minute, apoi se scot, sa se raceasca ( supa obtinuta nu se arunca ). Se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei iute. Ouale se bat cu un praf de sare  si se trec pulpele prin ou, apoi faina, iar ou , apoi prin pesmet. Se prajesc in uleiul incins, pana ce devin crocante. Se servesc langa diverse garnituri si salate.  Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.05.2012, 20:31

Vreau si eu sa rontai la una

MIUTA 1

28.05.2012, 15:14

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:25

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval si smantana