Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2014 | 3725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata
  • 100 gr de cascaval
  • 100 gr de sos Dijonnaise Knorr
  • 100 gr pasta de jumeri
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • marar, cimbru
  • Ptr prajit:
  • ulei
  • 2 oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri:

Amestecam carnea tocata cu sosul,ouale intregi,cascavalul ras,pasta de jumeri(jumeri date prin masina de tocat) si restul ingredientelor.In palma umeda luam cate o lingura din compozitie si o modelam,fiecare piftea o trecem prin faina si prin ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei la foc potrivit.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi si telemea