Piftelute cu sos

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 3 Ian 2011 | 17747 vizualizari

 

Este o mancare foarte cunoscuta dar este gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/4 kg carne de porc 
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare, piper, cimbru
  • un miez de paine muiat in lapte
  • putina faina
  • 4-5 linguri ulei 
  • un ardei kapia rosu
  • 5 linguri pasta tomate
  • putin marar,o frunza dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos:

Am facut mai intai compozitia pentru piftelute din carnea tocata amestecata cu o ceapa tocata trasa in putin ulei, usturoiul pisat, miezul de paine, ouale batute si condimentele indicate. Dupa aceea le-am format si le-am prajit putin in ulei si le-am dat deoparte. Intr-o tigaie am pus ulei, cealalta ceapa tocata, ardeiul taiat marunt si putina apa pentru a opri prajirea. Am adaugat piftelele si pasta de tomate desfacuta in 250 ml apa.Le-am lasat la foc moderat cca 10 min dupa care am adaugat frunza de dafin si mararul. A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate