Piftelute din soia cu orez

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 5010 vizualizari

 

foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez (2 pungi semipreparat,congelate )
  • 150 g soia granule,snitel,cuburi.........
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri delikat
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 cartofi fierti
  • patrunjel verde
  • 4-5 catei usturoi
  • putina faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute din soia cu orez:

Se pun 5oo ml apa sa fiarba cu 2 linguri de delicat dupa care se pune soia si se lasa sa fiarba 8-10 minute impreuna dupa care se ia de pe foc si se mai lasa asa 1 ora buna,iar apoi daca s-a racit intre timp se strecoara de apa ce a mai ramas si se toaca cu masina de carne (cu badidora nu merge)si cartofi la fel dupa ce s-au fiert(se pot pune si cruzi si se toaca)

Dupa ce s-au tocat soia si cartofii se amesteca cu orezul(fiert in prealabil,daca e semipreparat nu trebuie fiert) pasta de tomate,patrunjelul verde ,usturoiul pisat,putina faina(cat sa se poat lucra cu compozitia)apoi se formeaza piftelute si se prajesc in  ulei bine incins si la foc potrivit

Se servesc  cu cartofi pireu(post)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din soia cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de cartofi de post