Pilaf cu aripioare ca la mama acasa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 11695 vizualizari

 

sotul meu ma innebuneste sa-i fac pilaf ca la mama acasa, adica pilaf din care sa iasa uleiul la suprafata, asa ca am executat pofta sotului meu

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti de orez
  • o ceapa
  • un morcov
  • 6 aripioare
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei mai multisor :D
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu aripioare ca la mama acasa:

Spalam aripioarele bine si le punem la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert le scoatem si le prajim putin in ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti

Le scoatem si de aici si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si morcovul taiat cubulete, dupa care punem si orezul pe care l-am spalat in cateva ape si-l calim usor si pe el. Punem din supa in care au fiert aripioarele si lasam sa fiarba, completam din cand in cand cu supa daca mai este nevoie, condimentam cu sare si piper si la sfarsit asezonam cu marar tocat fin.

Servim alaturi de aripioare si de o salata de cruditati.

TIPS-URI

1

aripioarele se pot prajii direct, fara a se mai fierbe, iar supa o facem dintr-un cub maggi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

15.06.2010, 17:27

si sotul meu (bebe ) e inebunit dupa pilaf ar mancat d¡si de 3 ori pe zi orez in orice fel5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2010, 08:35

articook, ms frums, cu siguranta o sa iasa f bun

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2010, 08:37

nadina, ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui