Pilaf cu carne de porc

de -Licurici- in Porc, 1 Feb 2016 | 21662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc;
  • o cana de orez;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • un ardei;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de porc:

  1. Am spalat bine carnea, am taiat-o bucatele mai mici, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare pentru 30-35min.
  2. Am dat morcovii pe razatoare, ceapa am tocat-o marunt, iar ardeiul l-am scos de la congelator (l-am avut deja taiat). Orezul l-am lasat la inmuiat in putina apa.
  3. Carnea am scos-o din apa si am lasat-o la scurs. (Apa nu am aruncat-o)
  4. Am calit legumele in ulei, apoi am adaugat carnea, adaugand cateva linguri de apa.
  5. Am pus orezul, l-am calit si pe el putin, apoi am adaugat restul de apa, in care a fiert carnea.
  6. Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba pana a scazut.
  7. La final, am adaugat patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Nepotii_si_bunica 1

02.02.2016, 20:42

E foarte bun!

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:41

-Licurici- 1

04.02.2016, 13:56

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de porc