Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut

de ANCA in Pui, 30 Noi 2009 | 7723 vizualizari

COMENTARII (23)

Oana 1

30.11.2009, 16:01

Ce buuunnnn! Cum faceti jumarile si cum e untura de pasare?

rivka 1

30.11.2009, 17:07



untura ai facut-o tu? cand eram mici mancam untura de gasca pe paine (unsa) cu sare mmmmmm ce bunatateeeee

arata minunat

Michelle 1

30.11.2009, 17:11

ANCA 1

30.11.2009, 18:12

untura e facuta in casa, da, din grasimea de la gasca si cocos, cu putina carnita, pusa in tigaie, dupa ce se topeste, se toarna calda in borcan.

Oana 1

30.11.2009, 18:35

Mmm, super!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:52

O armonie de culori, dar si gudtul cred ca este bun!

ANCA 1

30.11.2009, 22:21

Valentina, ma tot intrebam cine se va pacali Liana, te asigur ca e gusotssssssssss

liana_geicu 1

30.11.2009, 22:52

sunt convinsa, Anca, am luat si de acasa in weekend-ul asta niste pulpe de cocos si cred ca o sa fac... eu nu am vas de lut, dara merge si fara...

ANCA 1

30.11.2009, 23:34

spor la treaba, Liana

ramo_cata 1

30.11.2009, 23:58

danygospodina 1

01.12.2009, 17:16

Woow, inca o reteta EXOTICA...hai ca aici merge, e cu orez...

Miha 1

14.12.2009, 11:25

Ce faci Ancule? Pe unde-ai disparut?

ANCA 1

14.12.2009, 12:58

pup eu pe ea de fata cu spirit de observatie! am disparut..din pacate, in spital cu Mufuletul mic..urat,urat, pneumonie.Marti ne-am externat, si alt ghinion, a pescuit un virus de acolo, si de joi pana ieri am tras-o iar din greu cu febra peste 40, salvare etc dar acum suntem bine, ne facem noi mari

Miha 1

14.12.2009, 13:03

Ufff...imi pare tare rau Anca. Multa sanatate la pui mic! Aveti grija de voi!

Adinuta 1

14.12.2009, 13:48

multa sanatate va doresc si eu!

ANCA 1

14.12.2009, 13:56

multumim mult!

ionix 1

16.12.2009, 13:57

super tare... n-am auzit in viata mea de jumari de pasare... foarte tare, sincer... cred ca are un gust foarte interesant pilaful asta

ANCA 1

16.12.2009, 22:41

da, gustul e incomparabil fata de un pilaf obisnuit, mai ales cand folosesti pasare crescuta natural, in curte, la fel si jumarile de pasare!

gaby_duceag 1

16.12.2009, 22:52

ce bun e in oala de lut!bravo!

Miha 1

16.12.2009, 23:02

Ancule, si tu pleci la plaja?

ANCA 1

16.12.2009, 23:28

Gaby, mersi..Miha, eu sunt fan declarat soare/mare/plaja..cu iarna nu ma prea impac, asa ca-s nostalgica pana vine caldura!

Nicolae 1

21.12.2009, 10:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pacheţele cu pui şi legume