Pilaf cu legume si pui

de Oana in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2009 | 9542 vizualizari

 

Pilaful este preferatul copiilor si daca are si multe legume e si mai bun!

 

INGREDIENTE

  • un morcov mare taiat rondele
  • o ceapa taiata cubulete
  • jumatate de telina mica taiata cubulete
  • un ardei gras rosu taiat cubulete
  • o mana de broccoli taiat
  • o cescuta cu orez
  • un piept de pui
  • sare, piper, foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si pui:

Pieptul de pui l-am taiat cubulete si l-am dat intr-un clocot, am aruncat apa cu spuma si am spalat carnea cu apa rece. Apoi am adaugat peste el legumele taiate, mai putin broccoli (ardeiul gras il am din congelator, ardei capia foarte dulce, de gradina ). Am pus 4 canute cu apa si am lasat la fiert cam 15 minute, cat se inmoaie putin legumele

Apoi am adaugat orezul, sare si piper, foile de dafin, si am bagat craticioara la cuptor. Spre final am pus buchetelele de broccoli si am mai lasat 5 minute.

Am stins focul si am lasat pilaful in cuptorul incins inca 10 minute, sa se umfle orezul si sa absoarba zeama ramasa.

Deasupra am presarat patrunjel verde, tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de gaina prajit cu cartofi