Pilaf de orez cu aripi de pui prajite

de marcela1979 in Pui, 4 Mai 2016 | 11626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc aripi de pui
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • ulei
  • sare,piper
  • orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu aripi de pui prajite:

Aripioarele de pui se spala si se pun la fiert si se ia spuma care se formeaza. Cand sunt fierte se strecoara supa si aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie cu ulei.

Se curata si se spala zarzavatul. Intr-o cratita se pune ulei si se pune pe foc .Se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul tocat cubulete si morcovul dat pe razatoare. Se lasa sa se caleasca si se pune supa de pui si se lasa sa fiarba. Orezul se spala si se pune in cratita. Se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei. Cand orezul este fiert se pune sare si piper dupa gust si se adauga rosia tocata cubulete. Se amesteca si se lasa sa fiarba si rosia.

Cand este fiarta si rosia se stinge focul.

Se serveste pilaful cu aripile de pui prajite.

TIPS-URI

1

Cand fierbi orezul se pune la 4 parti de lichid o parte de orez.

2

Rosia se adauga la sfarsit, dupa ce toate sunt fierte, ca sa nu se intareasca restul ingredientelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu aripi de pui prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:53

mirela0911 1

05.05.2016, 09:53

jaxx0rr 1

07.06.2023, 22:49

Cantitati nu? Suntem prea cool pt informatiile astea? Cat orez ???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi