Pilaf sarbesc

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Apr 2011 | 24777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1si 1/2 pahar orez
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 cutie Cirio Pelati
  • 1 legatura marar
  • 4 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf sarbesc:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei cateva minute.

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Cand ceapa s-a calit se pun 4 pahare de apa, vegeta, piper si se lasa sa fiarba.

Se adauga orezul scurs in apa clocotita si se fierbe 10 minute, amestecand sa nu se prinda.

Se adauga ardeii curatati si tocati, rosiile maruntite cu tot cu bulion si se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Se potriveste de apa si se baga in cuptorul incins pentru 30 minute, amestecand din cand in cand.

Cand a scazut apa si orezul este este facut, se pune mararul tocat marunt, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la cuptor cateva minute pana se rumeneste.

Se poate manca ca atare cu muraturi sau folosi garnitura la fripturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf sarbesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

07.04.2011, 10:40

si eu m-am obisnuit sa le toc marunt .....parca au gust mai bun si se amesteca aromele mai bine

bucatarimcudiana 1

07.04.2011, 18:33

tare bun este

MotanLaOale 1

08.04.2011, 07:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez chinezesc cu legume