Pipote si inimi la Multicooker

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2015 | 8112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 4 cepe mari albe
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • vegeta/piper/boia dulce
  • marar prospat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi la Multicooker:

Ceapa se toaca marunt se stropeste cu putin ulei de masline, se seteaza functia Fry pentru 5 minute.

Adaugam tavie de pipote,punem 1 pahar de apa, setam la functia Boil si lasam 30 minute.

Adaugam condimentele, punem apa cat sa acopere, setam functia Boil pentru alte 20 minute.

Punem vinul rosu, setam din nou functia Boil pentru 5-10 minute.

Se presara marar prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu masline , in stil italian