Pipote si inimioare cu ceapa verde

de CookieMonster in Pui, 17 Mai 2013 | 2866 vizualizari

 

A venit primavara sau mai bine zis a fost deodata vara si a adus cu ea multa verdeata.

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi mari de ceapa
  • 500 g pipote
  • 500 g inimi
  • sare
  • chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimioare cu ceapa verde:

1. Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert. Apa nu trebuie sa le acopere decat pe jumatate, se acopera oala si se mai amesteca din cand in cand.

2. Se lasa pana cand se inmoie pipotele si se aduga ceapa taiata rondele. 

3. Cand lichidul este aproape evaporat si cepa inmuiata asezonati cu sare si chilli.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimioare cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

CookieMonster 1

17.05.2013, 16:18

Gaby daca ti-e foame tare..naspa, aiurea, cam nasol ca nu mai am mult Dar ne descurcam noi pentru tine

CookieMonster 1

17.05.2013, 16:18

Babi

Rocsi 1

17.05.2013, 21:50

Ce prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui umplute