Piure de cartofi cu batoane de calamar

de iry-gabriela in Peste, 24 Mar 2015 | 4058 vizualizari

 

Timpul ne omoară si de multe ori alegem soluții rapide pentru a prepara mâncăruri destul de usoare, atât pentru adulti cât si pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 6-7 cartofi albi,
  • 150ml lapte,
  • o lingură de unt,
  • sare si o cutie de batoane de calamar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu batoane de calamar:

Cartofii ii curățăm,  spălăm si apoi îi punem la fiert in apă călduță cu un pic de sare.

Cat fierb cartofii, punem la încins 100ml ulei, peste care așezăm batoanele de calamar pe care le rumenim pe ambele părți.          

După ce s-au rumenit, le asezam pe o farfurie peste care am pus un prosop de hârtie pentru a se absoarbe uleiul in exces.    

După ce au fiert cartofii, îi scurgem de zeamă,  ii pisam si adaugăm laptele si untul amestecând până se omogenizează bine.   Cand foamea te apasă este foarte usor si rapid de preparat .    

Se servesc imediat.    

Poftă Bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu batoane de calamar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou usturoiat cu piure de mazare