Piure de conopida si broccoli

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2016 | 11170 vizualizari

 

Din pacate nu am o poza frumoase de prezentare, dar m-am gandit sa postez totusi. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • cca 500 g broccoli
  • cca 50 g unt
  • 5 linguri iaurt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de conopida si broccoli:

Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Procedam la fel si cu broccoli. Eu am avut broccoli congelat. Pasam conopida cu ustensila pentru piure, cu putin unt, adaugam broccoli si restul de unt si le amestecam bine. Daca au mai ramas bucatele de conopida si broccoli, le mai pasam un pic. Se poate face si la robot. Eu nu l-am facut la robot pentru ca nu am vrut sa imi iasa piureul o pasta. Adaugam iaurtul, asezonam cu sare, piper si nucsoara si servim alaturi de o fripturica sau singurel cu o salata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida si pui