Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Extrem de bun si gustos. Il puteti face de post.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/02/piureu-de-mazare-uscata-si-de-fava.html
Înmuiați mazărea și fava uscată în apă rece timp de cel puțin 3 ore (am lasat o noapte). Clatiti a 2a zi. Puneti-le cu ceapa taiata in 2, cățelul de usturoi și morcovul taiat rondele într-o caserolă. Acoperiți cu apă rece și adăugați foaia de dafin si un pic de cimbru uscat. Acoperiti si gatiti timp de 1 ora. Am sarat după 40 de minute cu un cub de legume. Scoateți fiaia de dafin si puneți legumele scurse într-un blender. Adăugați puțin lapte sau apa in care au gătit până obțineți consistența potrivită (nu aruncati zeama in care au fiert faceti o supa). Verificati de sare și piper. Adăugați ulei de măsline și boia de ardei Se servește fierbinte!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult