Pizza

de Ubulika in Pizza, 24 Iul 2011 | 3695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 lapte
  •  1 cub drojdie 
  •  600 gr faina
  •  sare
  •  2 linguri ulei
  • cabanos sau (salam,sunca ,kaizer)ce avem prin frigider
  • porumb
  • ketchup
  • 1 ceapa
  • ciuperci
  • sare,piper
  • busuioc
  • mozzarela
  • 1 ardei gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se pune laptele la incalzit,pana se face caldut..punem cubul de drojdie in lapte si-l lasam sa se topeasca.
Punem tot intr-un caston,adaugam cateva linguri de faina si amestecam bine, apoi uleiul si sarea si se amesteca in continuare. Dupa ce se incorporeaza, se adauga treptat faina pana cand coca nu se mai lipeste de degete.
Faina nu stiu exact cat a intrat,poate 600,700 ....se pune faina cat sa nu se mai lipeasca.


Se rupe o bucata din coca,se intinde in tava , se unge cu ketchup,apoi se adauga cabanos sau salam,ceapa,ciuperci,iar la final cascaval ras .Peste compozitie se pun condimentele speciale pentru pizza.

Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade si se tine 15-20 minute.

Daca ramane aluat se poate baga la frigider pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire