Pizza

de brunetica in Pizza, 4 Noi 2011 | 4354 vizualizari

 

Incearca reteta o sa iti iasa pizza ca pe mesele de la restaurantele italiene. Nu degeaba se spune ca italienii sant maiestrii in pizza . O pizza delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. faina ,
  • 25 g. drojdie de bere ,
  • 30 g. unt ,
  • 250 ml. apa ,
  • 500 g. rosii in bulion ,
  • o lingurita  oregano ,
  • 150 g. mozzarella ,
  • sare ,
  • piper ,
  • ulei de masline ,
  • jambon ,
  • masline , 
  • sunculita ,
  • ciuperci porcine ,
  • ardei gras .
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Varsati faina intr-un bol si adaugati drojdia dizolvata in apa calduta, adaugati si restul de apa, untul si incepeti sa framantati pina obtineti un aluat omogen. Ungeti o tava cu ulei de masline si tapetati-o cu faina si lasati aluatul la crescut pentru 60 minunte. Cand si-a dublat volumul intindeti aluatul cu mainile cat tine tava si incepeti sa adaugati rosiile in bulion tocate si amestecate cu oregano, jambonul, slaninuta, maslinele, mozzarella, ciupercile, feliutele de ardei gras. Adaugati un praf de sare si piper si un pic de ulei de masline. Mai lasati-o la odihna pentru inca 15 minunte dupa care dati la cuptorul incins la 180 pentru 20-25 minunte .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Incercati pizza cu branza gorgonzola

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diana_k 1

04.11.2011, 22:37

pizzaaaa...vreau si eu o feliuta mica, mica...mai ai?

alinutzika 1

05.11.2011, 11:16

imi place

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:57

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si ciuperci