Pizza

de laura_n in Pizza, 7 Oct 2012 | 3824 vizualizari

 

David al meu este innebunit dupa pizza. Ce e drept, si mama lui la fel:P
Din seria, ceva rapid si gustos, asa de weekend ;)

 

INGREDIENTE

  • 450 gr faina
  • 300 ml apa
  • 2 lg ulei masline
  • 2 lgte zahar brut
  • 1 lgta sare
  • 1 lgta drojdie uscata
  • pastrama pui
  • cascaval/ branza de care avem
  • ardei gras
  • ciuperci feliate
  • un ou
  • porumb fiert
  • masline fara samburi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un castron turnam apa, adaugam faina, sarea, zaharul, uleiul de masline si drojdia. Bagam in functiune mixerul cu palete pt aluat si prestam cam 5 min de framantat. Va asigur ca iese un blat ca la pizzerie si asta se datoreaza framantatului.

Dupa ce am framantat bine, lasam cam 20 min sa creasca. Asezam castronul peste un alt castron cu apa fierbinte. 

Dupa ce a crescut, pudram aluatul cu putina faina si mai framantam putin. Intindem o foaie de aluat si o asezam in tava de copt. 

Taiem ingredientele si le asezam dupa bunul gust pe blat. Eu nu folosesc foarte multe carnuri sau preparate . Prefer mai mult legume sau masline.

Batemoul cu putin sos de rosii si presaram cate putin peste blat.

Dam la cuptor pentru vreo 20 min.

Iese o pizza faina tare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

adry88 1

08.10.2012, 09:12

buna

laura_n 1

08.10.2012, 12:44

va multumesc

_Alina_ 1

09.10.2012, 08:08

Vin si eu la o felie daca nu s-a terminat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci, măsline şi roşii