Pizza

de reisnaor_2006 in Pizza, 30 Apr 2014 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR FAINA
  • 150 ML APA CALDUTA
  • JUMATE DE PLIC DE DROJDIE
  • 1 LINGURA DE ZAHAR
  • 1 LINGURITA DARE
  • ULEI
  • PENTRU UMPLUTURA:
  • MASLINE
  • ROSII CUBULETE
  • CIUPERCI
  • TON
  • CEAPA
  • CARNATI
  • CASCAVAL
  • SUNCA
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se framanta un aluat din faina,zahar,sare,ulei si drojdiuta dizolvata in apa calda pana devine elastic si se lasa sa creasca.

Dupa ce a crescut aluatul ,il impartim in bucati si intindem cate o foaie de aluat pe care o umplem dupa preferinte,eu am facut una cu rosii,ceapa,ton si masline si una cu sunca,carnati,rosii,masline si cascaval si le coacem la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat