Pizza

de - Andreea - in Pizza, 4 Oct 2014 | 5310 vizualizari

 

Cui nu-i place pizza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba tip '00'
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 1\2 ceapa alba
  • 1\2 ardei gras
  • 1 cartof
  • 100 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • 20 gr parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Incepem prin a prepara aluatul . 

Punem intr-un bol faina cernuta si o amestecam cu drojdia si un praf de sare .( eu am folosit doar un cub de drojdie la un kilogram faina si a fost deajuns ) .

Separat incalzim apa si o adaugam in bolul cu faina ( apa trebuie sa fie calduta si NU fierbinte) ,

Incepem sa framantam adaugand putin cate putin uleiul , pana obtinem un aluat elastic si nelipicios . 

NU NECESITA DOSPIRE ! 

Ungem o tava pentru cuptor cu ulei si intindem din aluat .Ungem prima oara cu sucul de rosii amestecat in prealabil cu sare si piper ( dupa preferinta adaugati si alte condimente uscate in suc) . 

Apoi presaram ceapa taiata rondele ,ardeii taiati fasii , cartofi dati prin razatoare si incheiem cu un strat de parmezan . 

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pana ce pizza s-a copt iar parmezanul s-a topit .

Se serveste calda . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo, rucola si parmezan