Pizza

de - Andreea - in Pizza, 4 Oct 2014 | 5294 vizualizari

 

Cui nu-i place pizza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba tip '00'
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 1\2 ceapa alba
  • 1\2 ardei gras
  • 1 cartof
  • 100 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • 20 gr parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Incepem prin a prepara aluatul . 

Punem intr-un bol faina cernuta si o amestecam cu drojdia si un praf de sare .( eu am folosit doar un cub de drojdie la un kilogram faina si a fost deajuns ) .

Separat incalzim apa si o adaugam in bolul cu faina ( apa trebuie sa fie calduta si NU fierbinte) ,

Incepem sa framantam adaugand putin cate putin uleiul , pana obtinem un aluat elastic si nelipicios . 

NU NECESITA DOSPIRE ! 

Ungem o tava pentru cuptor cu ulei si intindem din aluat .Ungem prima oara cu sucul de rosii amestecat in prealabil cu sare si piper ( dupa preferinta adaugati si alte condimente uscate in suc) . 

Apoi presaram ceapa taiata rondele ,ardeii taiati fasii , cartofi dati prin razatoare si incheiem cu un strat de parmezan . 

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pana ce pizza s-a copt iar parmezanul s-a topit .

Se serveste calda . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat perfect